Soffa och säng!

Äntligen kommer de efterlängtade möblerna. Jobbigt att sova på madrass. Soffan kom idag och sängen kommer på måndag! LÅNGTAR!

Igår var vi lite osams jag och F. Det var mycket mitt fel, allt han sa vände jag på till det negativa. Var på riktigt dåligt humör igår! Vet inte riktigt varför, kände mig trött, kanske övertrött vilket i och för sig inte är en anledningen till att vara otrevlig.

Idag känns det bättre och F och jag är sams, tack för att du står ut med mig!

PUSS F! Ser framemot mys ikväll!

Nere!

Har kännt mig riktigt nere sedan igår. Gråtit och tyckt att allt är så jobbigt. Tycker synd om F som får hålla om mig hela tiden, men han är så duktig på det. Så underbart snäll. Han säger att det är ju det men gör om man är tillsammans, hjälper varann. Så rar. Idag känns det något bättre men inte helt bra.

TACK F för att du finns!

PUSS!

MYSHELG!

Idag är det fredag och jag känner mig riktigt glad. Snart dags att gå hem från jobbet. Första fredagen i nya lägenheten. Ska handla några cider och åka hem och göra mig i ordning för att sedan träffa min älskling på stan, vi ska käka. Ska bli trevligt!

Allting flyter på bra. J har fått ett ställe att bo på, L ska börja jobba lite igen, jag är kär!!! Känner mig lycklig och lugn.

Tack F för att du finns!

PUSS

sjuk

inte kul att vara hemma och sjuk. Har feber. Som tur är har man en älskling som tar hand om en. Gud så han är snäll min älskade F!!! PUSS PÅ DIG F!

tack!

Är så glad över att ha F! Han gjorde en riktigt gullig grej igår på Alla hjärtans DAG! Fick ett gulligt kort och en orkidé!! Gulle dig!

Sorligt men sant!

We don´t like it - we fear it!
But we can´t escape it.

It hurts to grow, anyone who tells you it doesn´t, lies.
But sometimes change is good
Sometimes change is everything!

Ingen är som du!

Inte kunde jag ana att mitt liv skulle se ut så här idag. Allting har gått så fort, ibland känns det som att man inte riktigt hänger med. Det mesta som händer nu är positivt så jag ska inte gnälla men det känns som att jag behöver en paus, om så bara en halv idag, och bara tänka och reflektera över allt son händer. Är rädd att jag inte ska komma ihåg den här tiden, den lyckligaste på LÄÄÄÄÄÄÄÄNNNNNNGGGEEE, om jag inte tar mig den tiden.

PUSS F!!!! TACK för din kärlek! Önskar ALLA fick uppleva denna känsla!

TOMT!

Packade igår och i förrgår. Kändes både bra och dåligt, mest tomt. Mitt liv var ju där för cirka 2 mån sedan. Allting har ändrats men till det bättre. Konstig känsla att sova sista natten i lägenheten, tack syster för att du var med!

Trivdes i den lägenheten samtidigt som det finns så många tråkiga minnen där. Bråk och gräl, ambulans till sjukhus, fylla och ännu mer bråk. Ändå var det mitt hem i 2 år. Ibland kändes det jobbigt att vara där men det var ju trots allt mitt hem.

Den nya lägenheten hoppas jag att jag kommer att trivas i mycket mer, speciellt trevligt kommer det att bli när älsklingen är där........

Har beställt ny soffa och ny säng! Samt gardiner!

Puss F!

ONE NIGHT STAND!

Ett av mina sex-ex kommer kanske att vara med på TV, vore kul att se. Det var ju cirka 1 år sedan jag såg honom. Det var han som messade det till mig. Lycka till E!

2 timmar återstår!

Det är bara cirka 2 timmar kvar tills min älskade kommer hem! Tänker vänta på honom, det är ju trots allt alla hjärtans dag när han kommer hem!

Har köpt en liten nalle till honom och skrivit ett långt brev där jag förklarar hur mycket han betyder för mig!

F gör mig så lycklig och glad, varje dag! Han är bäst!

flytt!!!

Flyttar till min nya lägenhet på lördag, ska bli helt underbart!!!! Längtar så!

SAKNAR MIN ÄLSKLING SOM JOBBAR SENT IDAG! ÖNSKAR HAN VAR HÄR! PUSS PÅ HONOM!

Vila i frid!

Idag dog min kära mormor efter en lång tids sjukdom. Hoppas du får det bra där i himlen!

Gnällkärring!

Så trött på alla jävla gnällkärringar på jobbet som klagar över allt!!! Byt jobb om det inte passar!!! Om jag sköter mitt jobb så sköt ni ert utan att snacka en massa skit!

Tack för mig!

MIN älskling!

Så brukar du kalla mig ibland och det känns bara bra. Igår var jag världens bästa Anna för dig! Du är så rar! SAKNAR DIG! Snart ringer du, som vanligt när du har lunch. Det är så härligt att få höra din röst!

Puss F!

Vill skrika.....

.......inte av smärta eller ilska utan vill skrika ut till hela världen och berätta hur lycklig jag är:

Hur lycklig jag blir av:

att få vara i dina famn

din kropp bredvid min på natten

ditt leende

dina pussar

din varma hand i min när vi sover

dina värmande ord i telefon

dina fina sms till mig

HELA DIG!

Tack för att du finns älskling! Du är min sol!

2 mån idag!

Idag är det exakt 2 mån sedan jag träffade min älskling! Är så kär fortfarande. Idag skrev älsklingen ett sms till mig som lyder: Tycker mer om dig nu! Älskar dig! Såååååå gulligt!

Saknar honom så himla mycket när jag är på jobbet, önskar han var här så skulle jag berätta för honom hur mycket han betyder för mig! Han är mitt allt just nu! PUSS F!

Igår fick jag sms av E och M! Hmmmm! Konstigt!

Ha en bra dag!

Egen lägenhet!

Är så himla glad! Äntligen har jag fått en egen lägenhet! Ska flytta snart. Det ska bli så himla roligt! Längtar till första natten när jag och älsklingen sover där!

Puss F! Du betyder massor för mig!

KÄR OCH GALEN!

Idag är jag på riktigt bra humör. Smått bakis men ändock på riktigt bra humör. Känner mig så glad över min älskling! Han är helt underbar, på ALLA sätt!!! När jag blev gråtig idag så höll han om mig!

Vi har älskat massor idag! Åh, han är underbar!

Love you F!

Varför är jag så sur?

Känner mig irriterad och sur på dig. Vet inte varför! Har vi umgått för mycket och för tätt för länge nu? Känner mig smått trängd. Vill ju verkligen vara med dig men kanske inte 24/7.

När jag tar initiativ till sex så verkar du inte bry dig...... eller så försöker jag nte tillräckligt. Vet inte vad det beror på men det gör mig lätt frustrerad och smått ledsen. Vill ju att du ska tycka om mig (fast jag vet ju innerst inne att du gör det!).

Jaja, det blir nog bra!

Puss F!

ONT!

Har så förbaskat ont i ryggen idag! Det värker och gör så ont! Tänkte laga middag till älsklingen idag och han blev glad men skrev att jag kunde laga om mig rygg klarar det! Åh, han tänker på att jag har ont! Puss F!

Idag är det fredag, ska bli mysigt att umgås med älsklingen hela helgen, tyvärr jobbar han i morgon men sen så ska vi kramas och mysa! Älskar dig F!

Längtar så efter dig!

Galnalillaflickan

33-årig tjej, mamma till pojke född november 2012, sambo. Glad, snäll och rolig! Här kan ni läsa om mitt liv!

RSS 2.0