Min dag!

Vaknade tidigt av ett sms. Ett riktigt jobbigt missförstånd har skett. Är glad över att det är utrett nu.

Dagen har spenderats med dig i tankarna. J, härliga fina J! Längtar till i morgon!

Har fixat en del här hemma. Handlat och lagat mat.



Blev en promenad nyss, alltid så skönt efteråt!



Du är nära, så nära. Dina läppar mot mina. Där står vi mitt i natten och jag är i himlen!

Tänker även på den andra J som jag inte sett på länge. Igår var vi och hälsade på på ditt jobb. Du såg glad ut över att se mig igen. Har alltid gillat dig. När vi skulle gå säger du: Satan vad sexig du blivit! ;)

Nu blir det lite smågodis, TV och senare ett bad!

Är glad! KRAM KRAM

Vad trött jag blir!

Sånt här gör mig galen. Speciellt när man vet vem det är. Ge upp!

Jag syftar på samtalen från dolt nummer.

Först ner och sen upp!

Den senaste tidens händelser har fått mig att inse att det gäller att inte ge upp. INGENTING är omöjligt!

Som jag skrev igår så missade jag dig i fredags. Hörde ingenting på hela dagen igår och kände mig lätt nere. Sen på kvällen får jag ett mess: Hej, var är du? Gud så glad jag blev!

Du mötte upp mig på krogen. Du stod så nära och doftade himmelskt! När vi var ute och rökte så tittade du på mig och sa: Du har så fint hår! Och efter det det bästa jag hört på mycket länge: Du är speciell, alltid speciell!

Du är så fin! Så snygg! Du får mig att le!



Urinvägsinfektion

Det är därför jag haft feber i 8 dagar, urinvägsinfektion. Inte så kul. Toaletten konstant. Trist. Men har nu fått antibiotika och känner mig något bättre.
 
Igår fick jag tråkigt besked. L har gått bort. Kände inte henne så himla väl men vi träffades ju ganska intensivt ett tag. Tänker på din son som är kvar. Livet är inte lätt.

Saknar dig J, fick ju dock en kram och en puss igår. Sen skulle vi ses men jag orkade inte vänta. En halvtimme efter att jag gått så hade du kommit dit.

Idag är det härligt väder, så fint som på korten nedan men de är tagna vid tidigare tillfällen. Men de visar hur fint det är.









Ta hand om dig, man vet aldrig när det är försent! KRAM

Önskar jag kunde säga!

Önskar jag kunde säga att allt bara är bra. Det är finfint med mig. Jag svävar på moln. Jag är frisk. Jag mår bra.

På utsidan mår jag bra. Inombords är det ett kaos, igen. Allting kommer tillbaka. Och jag vet inte hur jag ska hantera detta. Känns som att allt gått överstyr. Vill nog inte vara med längre.....

Tårarna rinner. Känner mig så himla ledsen. Av ingen egentlig anledning alls vad jag vet men ändå kan jag inte sluta gråta.

Hur blev det så här?

Feber och värk!

Ligger här hemma i feber. Ont i kroppen. Allmänt dålig. Känns inte kul. Den här helgen är inte alls lika kul som den förra! Hatar att vara sjuk. Blir så rastlös av att bara ligga. Vill göra saker. Nu är det sol ute och det vore trevligt med promenad men orkar nog inte, orkar ju knappt stå upp.

Det har dock hänt en rolig sak i alla fall. Har blivit med TV!



Tittar inte så mycket men det är ändå trevligt att ha en!

En tanke slog mig inatt när jag inte kunde sova, tänker som bäst på nätterna tror jag! Jo, följande slog mig då jag kommit på en sak:

Do you wanna play? Let´s play! I am a queen on this! I will pretend that I don´t know and you can go on as you  have, then we will see who plays the best!

KAFFE!

Dricker kaffe. Det är ju så gott. Morgonens första kopp smakar bäst!

Tänker på dig, J! Tänker på när du står där på tunnelbaneperrongen och jag går förbi. Tittar på dig. Du tittar på mig. Det har gjort mig glad länge!

Nu bara tittar vi inte på varandra utan sitter bredvid! :)

Gamla stan!

Gamla stans tunnelbanestation är min favorit. Den är trång och tråkig. Kall och sliten. Men där och då spelar det mindre roll. I väntan på tunnelbanan pussar du mig. Jag blir alldeles varm när du lutar dig mot mig och ger mig en puss. Där och då står tiden stilla. Blir omtumlad och glad. Du tar några steg bakåt och tittar på mig. Sedan helt oförväntat ger du mig en puss till. Ser min tunnelbana komma. Du ger mig en kram och säger: - Vi ses!

Är så glad idag!

Helgen är slut!

Denna helg har varit den bästa på mycket länge! Riktigt trevlig! Är så glad just nu. Måste tänka på dig hela tiden för att förstå att det inte är en dröm. :)

Drömde inatt att du låg bredvid mig men när jag vaknade var det ingen dröm. När jag såg dig tänkte jag: HUR gick det här till? DU?! Det gjorde mig glad men har fortfarande svårt att förstå.

När din kompis körde oss i natt så åkte vi väldigt fort. Lika fort slog mitt hjärta. Kombinationen av en rusande bil och ett rusande hjärta var häftig!

Fast när jag tänker efter så är ju inte helgen slut riktigt än................. ;)

HUR gick det här till?!

Gud så glad jag är! En dröm jag haft länge, länge, blev sann i natt!

Har ju sett dig så länge, sett hur du tittar på mig. Drömt om dig länge! Du är så snygg!

Låten nedan har gått i min iPhone hela veckan, den är fin. Tänkt på dig och lyssnat. Väntat på sms. Igår lyssnade jag på den samtidigt som du kysste mig! ;)

Är glad men tänker inte dra några förhastade slutsatser än. Njuter nu och ser hur det blir sen!



GLAD GLAD GLAD!!!!!

Lördag!

Väntar på syrran som kommer hit för lite mat! Ska bli trevligt! Lite dricka blir det också! :) Musik därtill så klart!

Här är något roligt jag fick på min tele för några veckor sen! Det gröna har jag skrivit.



Hur det slutade får ni gissa!

Tidig morgon!

Klockan är stra över halv fem. Dricker kaffe och laddar inför den kommande dagen. Idag är jag rätt trött. Lite nackspärr. Väljer dock att tro att det här blir en riktigt bra dag! Här kommer lite blandade bilder:











Det är så roligt med foton. Varje foto här ovan har sin egen historia!

Ta hand om er! KRAM

Saknar dig!

Saknar dig. Igår. Idag och säkert i morgon. Saknar dig som min vän. Många tankar dyker upp, saker som jag skulle vilja dela med dig.

Vill berätta att det går bra för mig. Att jag var saknad på jobbet när jag var sjuk. Att jag oftast är glad numera. Mörkret kommer också stundtals. Inte så bäcksvart då. Önskar jag kunde ringa dig då och prata en stund. Du får mig att skratta. Skulle vilja visa dig att jag mår bra. Att jag också skrattar och har kul. Att mitt liv är bra!

Berätta att jag äter ganska bra igen. Berätta att det nu bara är 2 kg kvar! Vill att du ska vara glad för min skull. Glädjas med mig. Som min vän. INGENTING annat!

Vill lyssna på dig, höra dig berätta. Höra dig skratta och se glimten i dina ögon när du är busig och glad. När du retas med mig.

Saknar dig ofta. Inte varje dag men ofta. Någonstans på vägen lovade vi varandra att vi skulle vara vänner. Oavsett vad.

Känns dock som att det blivit en envägskommunikation. Känns som att jag som oftast stör när jag hör av mig. Vill inte känna så. Vill bara att vi ska vara vänner. Höras LITE oftare. Inte varje dag. Bara en liten fråga om hur det är. Önskar du kunde visa att jag fortfarande är din vän. Att du någonstans i din värld bryr dig.

Du är inte död. Du har nog bara inte tid med mig! Eller så drömmer jag om något som inte alls finns!

Gillar dig fortfarande! DU vet vem du är!

Nice!

Känner mig glad idag, kändes så redan igår! Hade en riktigt trevlig morgon igår. :)

Tänker mycket på en sak som bara slog mig härom dagen. Ju mer jag tänker på det desto mer inser jag att det är sant. Har inga bevis men tror att det är så vilket har gjort att mitt förtroende för dig har minskat, hoppas detta är en del i processen som gör att allt blir bra igen!

Livet känns bra just nu!

Inte ett ord!

Du bara tittade på mig med sorgsna ögon. Inget hej. Inget hur är det. Tystnad. Bara den där blicken som sa: Vi har ingenting gemensamt längre. Jag vill inte veta av dig.

Där och då kände jag mig ledsen men lättad. Vet ju hur det blir i framtiden när vi stöter på varann. Jobbigt när vi bor typ grannar.

Helgen har varit stillsam och trevlig. Varit nedstämd ett tag men nu börjar det ljusna. Såret är fortfarande som det är. Jobbigt.

Mår helt ok även om det fortfarande finns en del gråa moln på himlen. Livet är dock värt att leva!

PS! Saknar dock F! Mycket!

Galnalillaflickan

33-årig tjej, mamma till pojke född november 2012, sambo. Glad, snäll och rolig! Här kan ni läsa om mitt liv!

RSS 2.0