Gott Nytt År

Sista dagen på året som förändrade mitt liv. Singel i januari och 11 månader senare är jag sambo och mamma! Vilket år! Är lycklig och glad! Hoppas nästa år blir lika bra! Ta hand om er!

Lugnt!

För första gången sedan förlossningen känner jag mig lugn och riktigt avslappnad. Du har sovit i din säng länge för första gången, dock dagtid. Nu sover du igen. Din mage är så mycket bättre. Älsklingen sover också. Sitter här och tar det lugnt. Har lyckats städa och röja idag, älsklingen och jag hjälptes åt då du sov länge. Är glad över att det finns såna här dagar också nu när älsklingen snart ska börja jobba. Livet är fint!

1 månad

Idag blir du en hel månad! Fina du! Hade en mysig julafton. Den yngsta här är du, 1 månad gammal. Den äldsta 85 år gammal, din gammelfarfar.

4 veckor!

I 4 veckor har du funnits hos oss. Förgyllt tillvaron. Fått oss att gråta. Vara trötta. Glada. Rädda. För varje dag som går ser man nya saker, nya miner. Du är så söt och underbar! Älskar dig!

Julen närmar sig!

Vi myser här. Sovit en hel natt! Leo togs om hand av farfar! Så glad. Vi har det bra här!

Nej!

Hopplöst ikväll igen. Skrik så man blir tokig. Älsklingen fick lägga sig tidigt. Han är sliten. Jag har lyckats städa och göra fint. Han behöver vila. Han är underbar. Vi är dock osäkra och rädda. Klarar vi det här? Sömnen är långt borta. Vi glömmer bort att äta. Nu ligger jag i soffan och Leo sover i fotändan. Hoppas han sover länge så jag kan slumra här och ge älsklingen flera timmars sömn till.

Längtar till helgen då vi kanske får lite hjälp!

Sov gott världen!

På väg!

På väg till arbetskamraterna. Ska bli trevligt att träffa de igen. Lillgrabben är med. Älsklingen likaså. Igår var vi till BVC igen då lillen verkar ha kolik. Lite hjälp fick vi. Igår kändes han som en annan bebis. Nöjd och glad. Hoppas han blir bra snart!

Vad skönt!

Nästan sju timmar sov vi, alla tre. Man är som en ny människa. Älsklingen sover vidare, ska väcka honom med kaffe och frukost om två timmar. Det är han värd. Han är underbar.

Lillgrabben och jag tittar på julbelysningen och njuter av att han inte har ont just nu.

Sen kväll!

Sen kväll. Lillgrabben vill inte sova. Tror han har kolik. Fjärde natten det är så här nu. Finns inte mycket man kan göra. Bära. Bära. Amma och vagga. Vi turas om med trötta ögon, armar och ben.

Ledsen för hans skull. Min egen skull. För älsklingens skull.

Men vi ska klara det här! Tillsammans!

Älskar er! Om några timmar ser lillen ut så här igen och vi ler och är tacksamma för den stund han får sova!

Snö!!!

Det snöar och snöar! Vi håller oss inne med grabben. Älsklingen är och julhandlar nu. Det är mysigt att vara hemma.

Du!

En vecka gammal!

Första advent!

Första advent idag. Även din första advent! Du är en vecka gammal! Du är så söt! Älskar dig!

Hemma!

Vi kom hem efter 3 dygn. Det rullar på men är svårt. Är så glad över att älsklingen finns här och är så engagerad. Han är så fin eller rättare sagt DE är så fina!

Galnalillaflickan

33-årig tjej, mamma till pojke född november 2012, sambo. Glad, snäll och rolig! Här kan ni läsa om mitt liv!

RSS 2.0