Helgen är över!

Helgen har varit lugn och trevlig. Idag har vi varit på långpromenad, näsgtan 2 timmar! Sedan har det blivit slappande hemma. Känner mig nöjd över helgen.

I morgon drar den sista hela veckan innan resan igång. Härligt härligt! Det blir mkt övertid, måste få ner min flex. Men ju mer man jobbar desto snabbare går tiden!

Lägger upp en bild från förra sommaren:



Mina ben! Längtar till Turkiet och allt solande det innebär!

SOL och VÄRME!

Idag har det varit en helt underbar dag. Den första RIKTIGT varma dagen. Har varit hos syster min på fika. Därifrån åkte vi och storhandlade med älsklingen min. Eftermiddagen har spenderats hemma med god mat och sol på balkongen:



Det har gått fort, det har blivit grönt i naturen! HÄRLIGT!

Inför resan.....

Nu har jag äntligen köpt mig en resväska! Nu är man ett steg närmre resan. Här nedan följer lite av det som ska tas med:













Min handduk



Och så en massa böcker som skall plöjas i värmen!

Tiden går så sakta

Nu känns det som att tiden går i snigelfart. Det är ju egentligen inte så himla många dagar kvar innan vi åker (drygt 2 veckor) men det känns som att det är längre tid kvar.

Längtar så himla mycket efter värmen, här hemma är det ju så otroligt kallt! Cirka 5 grader har det varit nu på morgnarna.

Har gjort i ordning en liten "Turkiet-hylla" hemma. På den hyllan lägger jag saker som jag vill ha med mig, så som näsdukar, öronproppar. Ja, småviktiga saker helt enkelt.

Idag sitter jag i kassan på jobbet, en av kollegorna är sjuk. Känner mig inte alls motiverad, hade hellre velat göra mina ordinarie sysslor. Men sånt är livet, saker och ting blir inte alltid som man har tänkt sig.

Ha en bra dag!

God middag!

Lyckades väldigt bra med middagen igår:



Hasselbackspotatis med karré och bea! MUMS!

Efterrätt blev det också:



Kärleksmums!

Vår i luften!

Idag är det riktigt fint väder, känns härligt.

Valborg gick lugnt till. Var ute en sväng och åt o tittade lite på brasan. Syrran har varit här hela helgen, edt har varit trevligt med god mat och film. Vi såg Äntligen midsommar. Den var helt ok.

Idag jobbar älsklingen så jag passar på att städa lite.

Ska fixa lite på balkongen.

Galnalillaflickan

33-årig tjej, mamma till pojke född november 2012, sambo. Glad, snäll och rolig! Här kan ni läsa om mitt liv!

RSS 2.0