Göteborg!

I helgen var jag tillbaka i min favoritstad efter 7 år! Vi hade väldigt roligt med älsklingens familj! Glad!

Fler minnen

Den här bilden väcker många minnen!

Minnen

En av de sista dagarna. En sorgsenhet ligger i luften. Ser mig omkring och tänker på hur det kommer att bli, hur det har varit. Har många fina minnen från den här lägenheten. Några sorgsna men många många bra. Det är här jag haft de finaste dagarna i mitt liv. Varit som lyckligast. Tyvärr var det även här som livet tog slut för ett tag. När mörkret och ångesten kom. Trots det kommer mitt finaste minne vara att det var här jag blev frisk! Här tog livet en ny vändning. En vändning mot något fint och starkt.
Här har jag upplevt kärlek. Mycket kärlek. Även en ny härlig kärlek. Tror även att det var här det nya lilla livet blev till.
Sorgen och ångesten har besökt dessa rum. Minuterna från döden svepte även förbi när jag var som sjukast. Som tur var hjälpen nära, bredvid mig. Tillsammans såg vi till att jag överlevde. Dag för dag. Veckor blev till månader och månader blev till år. Jag blev frisk! Livet vann!
Ensamheten har stundals tagit över. De 1,5 åren jag var singel levde jag här. Mycket ledsen i början. Då sov jag mest. Sakta kom livsglädjen tillbaka. Här har jag gråtit, varit förbannad, osäker, förvirrad men även glad.
Är glad över att jag fått vara här. Minnena kommer alltid att finnas i mitt hjärta vad som än händer.
TACK för allt! Nu är det dags att åka vidare till något nytt, något som jag känner blir bra även om jag är rädd. Men VET att jag kommer att bli väl omhändertagen och att jag slipper vara ensam.
Mycket kärlek till er alla, kom ihåg att ni är värda allt fint! Ta hand om era nära! I morgon kan det vara försent!
Några sista tårar rinner ned för min kind. Idag är jag här lycklig med mina minnen. I morgon skapar jag nya minnen att glädjas åt!

Gravid!!!

Ja, så är det! Vecka 15 och är dödstrött! Orkar inte vara vaken på jobbet. Är glad men så himla trött!!!

Funderar!

En tanke har fastnat i mitt huvud och vill inte släppa. Det lutar mer och mer åt att vi ska bo hos S. Till och börja med i alla fall. Men med det alternativet försvinner min chans i lägenhet. Vet inte om jag vågar men är det inte så här i livet? Att man måste våga chansa och se vad framtiden har att erbjuda. Livet kommer ju ändå inte att bli detsamma, någonsin! Kram på er!

Fredag!

Snart på jobbet. Trött men rätt så glad. Skönt att det är fredag. Dock blir det jobb i helgen. Extrapengar lär behövas senare i år! Längtar!

Så där faktiskt!

Haft några deppiga dagar. Gamla minnen som dykt upp, som revs upp av en tråkig händelse. Har tänkt och tänkt och mått dåligt. Men idag känns livet lite lättare igen. Våren har kommit på riktigt vilket gör en glad! Njuter av värmen och nya skor!

Galnalillaflickan

33-årig tjej, mamma till pojke född november 2012, sambo. Glad, snäll och rolig! Här kan ni läsa om mitt liv!

RSS 2.0