Summering 2011

2012 är här om 2 timmar. Skönt. Gillar inte nyårsafton. Onödig dag. I morgon återgår allt till det normala, skönt! 2011 har varit ett händelserikt år. Träffat många nya människor, både bra och dåliga. Lärt mig mycket om mig själv och framför allt så tror jag numera på mig själv. Tycker att jag är bra! Nedan följer en kort summering om året som gått: Januari Ganska händelselös verkar det som när jag går igenom bloggen. Mycket snö var det i alla fall! Februari En månad som började med sorg men övergick i glädje så småningom. Träffade K! Härliga K! Mars En månad fylld av skön självkänsla och styrka. Kände mig på topp och mådde otroligt bra! April Solen sken, framtiden var ljus. Besökte Amsterdam med jobbet. Riktigt härligt och roligt att möta våren tidigare! Maj GULD! VM-guld till Finland! Såååå roligt. Träffade T som försvann lika fort som han kom. Massa övertid på jobbet. Juni Övertiden fortsatte. Solen sken. Humöret upp och ner. Resterande 6 mån skriver jag om i morgon! KRAM KRAM

Sjuk

Ligger här i feber. Försöker sova men känner mig rastlös. Hatar att vara sjuk.

I morgon nyårsafton. Ogilla!

Tidig

På väg till jobbet. Titanium i lurarna. Gott humör trots smärta. Kassan idag. Jobbigt att möta de sjuka. De som snart ska dö. Vet de det? Att de snart ska dö?

Tacksam idag trots att natten var tung. Många tankar om framtiden men också om det som varit.

Kram på er!

JUL!

Nu är julen här. I morgon bär det av till mamma och pappa. Ska bli skoj. Här är december i bilder.

















God Jul!!! Hörs nästa vecka med en sammanfattning över året som gått!

Helvete!

Såg precis i morse att jag haft inbrott i mitt förråd! En stereo och en resväska är borta. Mer hann jag inte se. Massa minnen och saker ligger utspridda på golvet. De har rotat runt bland mina saker! Ledsen!

För övrigt har jag det bra! Tidiga julklappar strömmar in. Fick bl a en hello Kitty-pin av J nyss. Han sa att han vet att jag älskar henne. Och att jag liknar henne! :)

Nallen nedan fick jag från F! Är så glad!

Torsdag

På väg till jobbet. Trött. Kaffe piggar dock upp här på tåget! Och mina älsklingar Takida! :)

Sporadisk kontakt med T. Har ju dock fått som jag ville för herrans massa år sedan. Kanske dags att gå vidare? Tål att funderas på.

Har en plan inför det nya året som är på väg. Ska göra ett litet test. Hoppas jag klarar det!

Och du, livet är spännande. Det blir vad du gör det till!

Flyt!

Känns som att jag är inne i ett riktigt bra flyt just nu. Både på jobbet och privat. Somnade med ett härligt lugn igår. Kliver upp tidigt som attan utan problem. Mår riktigt riktigt bra just nu!

Glad! Glad! Glad! Och lite busig!

Dito!

Ditt favoritord! Passar tydligen till allt! Helt ok ändå!

Denna lucia får avslutas med en bild på en ängel jag fått av farmor! Så fin!

Konstigt

Idag hörde du av dig igen. Du är märklig! Gillar dej ändå!

Bakat idag! :)

Fullspäckad lördag!


Fixat hemma, känns så bra nu! Så här var det innan:




Och så här blev det:



Såååå nöjd!

Hunnit med det ovan och fixaat förrådet! Tvättat! En riktigt produktiv dag.

Myst lite också:



Sen gjorde jag även en sak som jag hade hoppats på att inte behöva. Skickade iväg ett mess till T att jag inte orkar vänta längre och att han gör mig ledsen igen. Inte hört något! Nu får det vara!

Trevlig lördag!

Ledsen

Känner mig riktigt ensam just nu! Såååå ensam! :( :( :(

Bak!

Igår blev det lite julbak! Pepparkaksmuffins med smak av polka! De är pyttesmå.

Snart kan man inte gå ut, för julen står för dörren!

Saknar!

Saknar dig här bredvid mig! Vill känna din värme och ligga på din arm. Önskar du var här nu!!!!

Snart ringer du och då får jag åtminstone höra din röst!

Lovade mig själv igår.....

....att inte svika mig själv genom att höra av mig till dig. Lyckades! Men du hörde av dig på kvällen och önskade god natt! Glad!

Strax i Stockholm, tidigare än vanligt. Fick nämligen skjuts av J som precis tagit körkort! Kul!!!

Ha en bra dag!! Kram

Egentligen i morgon!

I morgon har det gått exakt 4 år sedan jag träffade personen som kommit betyda så otroligt mycket för mig. Både på gott och ont. Men absolut mest gott. Mycket gott. För mig har du betytt så många olika saker, min stora kärlek, min bästa vän, mitt skratt, mitt stöd. Ibland orsaken till mina tårar och ilska. Idag är jag glad över att du fortfarande finns. Inte som förut men du finns ändå där. Det är så underbart skönt att vi inte bråkar numera. Att vi håller sams och skrattar. Jag vill att du ska veta att jag finns här närsom. När du än behöver. Du är alltid välkommen att höra av dig eller bara komma hit. Under dessa 4 år har vi båda förändrats och jag hoppas på att du idag tänker på mig med glädje. Livet blev inte som jag tänkte mig, kanske inte heller som du tänkte dig. Det händer oväntade saker ibland som man inte kan styra över. I morgon har det gått 4 år, 4 år sedan du kom in i mitt liv. Är så glad över att jag känner dig. Du gör mig glad, stark och stundtals även lycklig! Hoppas vi kommer känna varandra länge till! Du är en av de bästa i mitt liv!

Tyst

Du ringde igår. Blev glad men det känns inte bra. Du avslutade inte ens med puss. Är det det här som kallas att vara olyckligt kär?

Making love out of nothing at all

Vill bara skrika åt mig själv: hur jävla dum i huvet är du? Gick du på det igen? Hur kunde du tro att det skulle bli annorlunda denna gång?

Fan! Fan! Fan! Trött på det här! Så innerligt jävla trött!

Making love out of nothing at all

Vill bara skrika åt mig själv: hur jävla dum i huvet är du? Gick du på det igen? Hur kunde du tro att det skulle bli annorlunda denna gång?

Fan! Fan! Fan! Trött på det här! Så innerligt jävla trött!

Morgon igen!

Måndag! Klockan är sex. Trött men ganska glad. Helgen blev inte som planerat men helt ok ändå. Rätt bra. Vet bara inte hur det blir framöver. Den som lever får se!

Du kom!

Du kom hit i fredags. Det var mysigt. Hade längtat så efter dej. Saknar dej igen.

Sant!

Denna fina tavla hänger på min vägg hemma! Tål att tänkas på.

Fika!!!

Mysfika igår när jag hade semester. En av dom bästa kom. En riktig vän!

Galnalillaflickan

33-årig tjej, mamma till pojke född november 2012, sambo. Glad, snäll och rolig! Här kan ni läsa om mitt liv!

RSS 2.0