Tråkigt!

Känner mig trött och seg. Det känns inge bra ida på så sett. Vill hem och kramas med älsklingen som har ont. Stackars honom. Tänker på dig F!

PUSS F

Tack för att jag får vara din pojkvän!

Så sa du till mig igår när vi hade gått och lagt oss. Det värmer mitt hjärta! Du är underbar! Kommer att sakna dig så himla mycket när jag åker men det kan ju vara bra att vi kommer ifrån varann ett tag.

På fredag ska vi hem till M som fått komma hem med sonen sin. Ska bli trevligt!

KRAMIS ALLIHOPA!

Marmaris

Längtar så till lördag när vi ska åka. Kan knappt bärga mig!

TURKIET!

Nu är det bokat. På lördag åker vi! Ska bli helt underbart! Längtar så!





Fint va?

ONT!

Tycker så synd om dig som har så ont! Vill att du ska må bra. Blev glad över att du jobbar förmiddag denna vecka så att vi kan ses mer

Älskar dig!

Det var så mysigt att somna på din arm igår kväll. Vi låg och pratade om hur mycket vi älskar varann. Du är så fin och snäll. Det är så tryggt att vara med dig!

ÄLSKAR DIG F!

Rakad!

Nu är älsklingen så fin, jag klippte honom! Han ska strax iväg med sin kompis på promenad. Blir lite ensamt men jag ska ändå bara städa, inte så kul men det måste ju göras!

Ha en bra dag allihopa!

KRAM!

BRONS!

Känner mig glad! Trevligt med en bronsmedalj, känns otroligt bra att Finland slog Sverige med 4-0!!!!

Trevlig syn det här:



GRATTIS!!!!

2-0

än så länge i alla fall............ vi får se hur det går........nervöst!!!!

Nervös till tusen (igen!)

Snart är det dags för matchen. Fan vad jag är nervös! Skakar! Kommer att bli sååå besviken om Finland förlorar!

LYCKA TILL LEIJONAT!

MIN ÄLSKLING!

Nu är det lördag och älsklingen ligger där i soffan och ser helt underbart snäll och söt ut! Vi har ätit hemmagjorda hamburgare, gott! Nu ska vi mysa framför TV:n! Trevlig kväll!

IKVÄLL GÄLLER DET!



Hur tror ni att det går?! Jag hoppas..............

Mina skåp

image40

Tycker att detta blev lite roligare än bara vita luckor! Vad tycker ni?

Vår och sommar!



image39

Så här fint är det här nu, man blir ju riktigt glad!

Det närmar sig....

Tandläkartiden närmar sig med stormsteg men känner mig inte alltför nervös men det kommer väl senare. Om 3 timmar kommer min älskling hit! Längtar!

Tänk vad livet förändras....

Tänker tillbaka på mitt liv. Det har hänt mycket det senaste halvåret. Ingenting är sig likt, både på gott och ont. Bor nu i ett litet dockhus där min älskade F oftast är..... Tack för ditt sällskap!

Har "nytt" jobb, ny kärlek, ny adress - helt nytt liv! Kan ibland sakna det som varit, som nu t ex. Det värker i mitt hjärta när jag tänker tillbaka på tiden som varit. Du och jag gjorde varann så illa! Riktigt illa. Mår inte så bra när jag tänker på hur vi hade det, stundtals var det ju bra men mycket bråk och tjafs ändå! Vill aldrig tillbaka dit, har det bra nu! Älskar F över allting annat på denna jord, skulle kunna göra allt för honom, vet att han tänker likadant!

Förlåt J för allt, vet att du fortfarande tänker på mig och att du önskade in i det sista att jag skulle komma tillbaka men det kommer aldrig att hända, tyvärr valde du något annat än mig, något som jag aldrig kunde tävla emot, vi hade helt olika utgångspunkter. Du valde kung alkohol som till slut vann! Hoppas du får det bra! Ta hand om dig!

Älskar dig F! Tack för att du finns! Om du läser detta vill jag att du säger till så att vi kan prata om det! Älskar dig mest på denna jord! PUSS

MP3

Nu haqr jag laddat ner massa trevlig musik! Roligt att få lite nytt på sin mp3!


Creative ZEN Stone 1GB Rosa

Så ser min älskade mp3 ut! Fin va? Köpte den med pengarna jag fick av älsklingen i julklapp! PUSS på honom!

ONT!

Har fortfarande väldigt ont i tanden. Skönt att jag får komma till tandis i morgon men känner mig livrädd! Min älskling är så gullig som följer med! Mycket omtänksamt av honom! PUSS F!

Måste väl......

...........skriva om att Sverige också vann, för husfridens skull ( :

Mattias Weinhandl avgjorde mot Tjeckien ? en syn som Bengt-Å

Inte lika trevlig bild som den innan..... ( : (gör detta för din skull F *LER*)

Finland till semi!

Det är ju helt underbart att Finland slog USA! Känner mig så glad!


SPORT-21s99-selenna-69_368



Är det inte en härlig bild här ovan? Man blir så lycklig hjärtat!

Leende!

Du är så söt när du ler mot mig på morgonen innan jag går till jobbet. Påtalade detta igår och då sa du att du ler eftersom du inte sett mig på länge (eftersom vi sovit på natten)! Gulliga dej! Älskar dig F!

GLAD IDAG!

Idag känner jag mig på bra humör. F mådde bättre igår kväll, han sa att det berodde på att han fick träffa mig igen! ( : Han är helt underbar! Nyss ringde han för att önska god morgon! Gulliga honom.

Det går bra på jobbet för mig igen, har inte kännt mig riktigt motiverad den senaste tiden men nu känns det som att motivationen har återkommit.

Ha en bra dag allihopa!

KRAM

Orolig!

Du är fortfarande nere och nu börjar det kännas som att det beror på mig. Kanske är du nere efter diskussionen vi hade i lördags? När jag frågar så säger du att det inte är p g a mig du känner dig hängig... Vet inte vad jag ska tro. Måste ju lita på det du säger! Ena stunden gör jag det medan jag tvivlar i nästa. Du säger att du bara känner dig hängig..... av ingen anledning. Visst, det gör jag med ibland......... Jaja, det blir nog bra!

Hoppas allt är bättre med dig när jag kommer hem! Älskar ju dig och vill inte att du ska vara ledsen!

Puss F!  Många kramar till dig min kära!

Tänker på dig!

Tänker på dig min kära! Hoppas du mår bättre idag. Tyckte så synd om dig igår när du var nere. Hoppas allting bli bra för dig idag. Vill inte att du ska må dåligt. Gör du det ändå så vill jag att du ska veta att jag finns här för dig!

Älskar dig F!

Puss!

SUR OCH IRRITERAD

Känner mig på så himla dåligt humör!!! riktigt irriteraad. Vet inte riktigt varför men helt plötsligt kändes ingenting kul. Det är lördag kväll, solen skiner och klockan är bara halv sju och vi sitter HEMMA! VILL vara ute i solen och mysa. Men tydligen är det roligare att sitta inne och titta på TV!!! Då får du göra det!! Det känns som att alla andra gör nåt roligt förut jag. Känns som värsta waste!!! FAN! FAN!

1-1

FAN, skärp er!!!!! Nya tag nu i sista!

Det kom ett mail.....

....... från min älskling, det här är en del av mailet:

"Sitter här å läser ditt mail. man blir lite fuktig i ögonvrån när ja läser va du skriver om mej!jag älskar dej så mycke å vill inte att du ska vara lessen eller deppig. skulle vilja krama å kyssa dej så att du alltid va glad.

Din älskade F"


Hoppas du inte blev arg/besviken på mig F eftersom jag lägger ut denna, tyckte bara att du skrev så fint!

Ett annat mail som jag fick i mars:

"Hej älskling! Du besvärar inte mej nånsin. De gör inget att du har dina gråtattackar,dom går ju över!Älskar dej.Man behöver inte va stark å glad jämt.Älskar dej oändligt mycket,A"

Lika fint och rart som det förra! ÄLSKAR DIG F!



DU ÄR MITT ALLT! (så skrev du i ett sms i veckan!)

Skulle kunna skriva om dig i timmar men nu måste jag verkligen gå hem, vill ju bli klar med middagen innan du kommer hem!

LÄNGTAR!



SOLEN SKINER OCH JAG ÄR GLAAADDD!

Känner mig riktigt lycklig idag (jag VET att jag tjatar!)! Inte många timmar kvar tills jag ska möta min älskling. Tänkte duka på balkongen så att vi kan sitta där och äta idag! Det känns som en bra idé!

Ha en trevlig helg!

KRAMIS

Fredagsmys!

Längtar så tills klockan slår 19.45 då jag får träffa min älskade igen! Han är så underbar när han ser mig och ger mig ett stort leende! Tyvärr så kommer han att vara trött ikväll men huvudsaken är ju att vi ändå sover tillsammans i min sköna stora säng! LÄNGTAR!

PUSS F, ÄLSKAR DIG!

MIN älskling!

Idag är jag på jättebra humör! Tänker på min älskade hela tiden. Han är helt underbar, på alla sätt. Så fin och snäll! Snygg och sexig också! ( :
Är lycklig över att ha en så fin och go pojkvän. Tacksam för varje dag vi vaknar upp tillsammans. Nu i helgen är han förhoppningsvis ledig hela helgen så att vi kan umgås länge!
Det ska bli fint väder i helgen så då frågade jag honom om vi kunde sitta i solen och kramas vilket han svarade ja på! *lycklig*.
Räknar timmar tills jag får träffa honom igen, nu  är det cirka 11 timmar kvar....... för lång tid!!!!!! Men det blir ju desto bättre när vi ses igen!
Älskar dig F, högt och oändligt! Tack för att du finns där för MIG! Du är min, bara min, och jag är din, bara din!

PUSS och KRAM!

Ledsen och arg!

Har varit sjuk i några dagar. Feber och ont i tanden p g a inflammation. Inte kul.

Nu känner jag mig nere och riktigt ledsen. Jag och F bråkade idag. Har aldrig sett han så arg innan. Det trista är att vi bråkade om en skitsak. Känner mig sårad och ledsen. Borde inte göra det men kan inte låta bli. Nu är han på jobbet och jag messade att jag ville vara i fred och tänka, vill inte att han hör av sig. Men nu saknar jag honom och skulle vilja prata med honom......

Varför ska livet vara så komplicerat? Älskar ju honom!

PUSS F!

Tandläkare!

Nu bär det av till tandläkaren! Är så rädd så jag skakar. Har bitit av en visdomstand som värkt i 2 dygn. Känns inte bra alls. Hoppas allt går bra!

Ha en trevligare dag än jag!

Hemåt!

Nu bär det av hemåt. Solen skiner och jag känner mig på ganska bra humör. Lite trött är jag, ska nog hem och sova en stund. Lägger ut bilder senare ikväll.

Kram! Tänker på dig F!

Mail!

Mailade min älskling i morse! Han skrev ett helt underbart mail tillbaka, han avslutade det hela med:

Från din älskade Fredrik!

Saknar honom så!!!!

PUSS min kära!

MÅNDAG!

Känns riktigt tråkigt att det är måndag. Har knappt sovit inatt, har en så fruktansvärd tandvärk! Usch! Känner mig på uselt humör!

Ledigheten har varit helt ok! Min älskling är så gullig och rar! Älskar honom verkligen!

PUSS och KRAM!

KÄRLEK!

ALDRIG ska jag sluta älska dig!
Du är allt jag har och allt jag ber om.
Hoppas, tror och vill att du ska hålla fast vid mig,
att du är där för mig som jag är där för dig!


Tack för att du finns min älskling!
Du är BÄST!



 

MIDDAG!

image35

image36

Pasta med kryddig sås och hallonpaj till efterrätt! MUMS!

MIN BALKONG!

Här är min balkong:

image31

image33

image32

image34



Vad tycker ni?

FÖRLÅT ÄLSKLING!

Känner mig hemsk och elak. Vill inte att du ska vara ledsen! ÄLSKAR DIG! Det kommer att bli bra!

PUSS

Galnalillaflickan

33-årig tjej, mamma till pojke född november 2012, sambo. Glad, snäll och rolig! Här kan ni läsa om mitt liv!

RSS 2.0