Utvilad!

Barnledig igår. Ägnade dagen åt storstädning, det behövdes! På kvällen såg jag och älsklingen på film. Mysigt. Utvilade idag. Strax iväg på barnbasar! Sen hämta hem lillplutten.

Ryggont!

Stel och smärta i ryggen. Svårt att bära Leo. Men det går. Älsklingen kom dock hem något tidigare igår från jobbet. Det går bra med Leo här hemma. Känns roligt. Han är rolig som skrattar och busar.

Det gick bra!

Gårdagen gick bra. Det blev promenad. En tur på stan också. Kände mig lugn. Vaknade 3.45 när Leo var hungrig. Hann dricka kaffe med älsklingen innan han for till jobbet. Nu är jag pigg. Undrar vad man ska hitta på? Sova lite till kanske? Tvätta? Det här blir en bra dag, det är ju alla hjärtans dag!

Ensam!

Nu har älsklingen återgått till jobbet på heltid igen. Första dagen själv med Leo här hemma. Det känns som en bra dag. Jag är inte lika orolig denna gång. Det känns som en riktig utmaning, en kul utmaning.

Livet rullar på. Tidiga morgnar. Sena nätter. När du ler mitt i natten går tröttheten över. Du skrattar och jollrar. Du är helt underbart söt!

Natt!

Vi byter blöja, äter lite, myser i soffan. Du ler mot mig. Blir så varm i hjärtat. Håller din lilla hand i min. Du är så fin. Tröttheten är inte så jobbig just nu fast klockan är mycket.

Förra veckan firade vi 1 år älsklingen och jag! Tiden går fort! Är så glad över att han finns för mig!

Galnalillaflickan

33-årig tjej, mamma till pojke född november 2012, sambo. Glad, snäll och rolig! Här kan ni läsa om mitt liv!

RSS 2.0