Irriterad!

Har varit på så himla dåligt humör denna vecka. Irriterad på det mesta. Lite ledsen. Känner mig smått ensam.
Känner mig inte glad över någonting. Vet att jag har mkt att vara glad över men känner inte att jag är glad! Inte tidigare idag i alla fall!

Blir så less på att vara den som alltid hör av sig till alla. Börjar känna att om någon uppskattar mitt sällskap eller mig så får DE höra av sig först! ALLA har väl tid till att höra av sig och fråga hur det är?!?!?!

Var riktigt irriterad på vägen hem. Alla i SL-trafiken var puckon! Tänkte mer och mer på hur lite jag ska höra av mig till alla. När det var som värst plingade det till i mobilen, mess från K! : )

K gick nyss, vi hade trevligt. Han är ju rå-rolig!

Nu känner jag mig på mkt bättre humör!

Midsommar i Finland!

Firat midsommar i Finland. Mycket trevligt hos bror. Barnen var så himla roliga och söta.









Det var väldans trevligt med god mat, bastu och umgänge men tusan vad skönt det var att komma hem igår, så tyst!

Välbehövlig ledighet!

Jobbar, jobbar, jobbar. Jobbar i några timmar till, för många timmar till. Sedan bär det av mot Silja Line för en tur till Finland. Ska bli riktigt trevligt!

Kommer att stanna i Finland över helgen, ska till bror min.

Det mesta i livet känns hanterbart och trevligt! Riktigt trevligt! Mår bra! Mycket bättre än förra midsommar, det är som natt och dag! Även om saker och ting inte riktigt är som jag önskar men jag har det bra.

Förra midsommar var fylld av ångest, en midsommar på finlandsfärjan som var så där. Kommer ihåg paniken jag kände inombords, sorgen som satt i bröstet konstant.

Idag ler jag och ser framemot denna midsommar.

Ta hand om er!

Stiltje!

Händer inte speciellt mycket. I söndags blev jag bjuden på fina av min fina vän F! Vi har alltid så kul ihop! Gillar honom starkt! I måndags var han förbi här på fika.

Igår kväll var jag så trött, så trött. All övertid börjar ta på krafterna. Sov hela kvällen. Härligt att man är ledig i några dagar nu! Ska bli underbart skönt att få komma iväg till Finland!

Ikväll blir det pyssel här hemma, packa, betala räkningar, lacka naglar. Laga matlåda. Diska. Vattna blommorna. O s v.

Ha en trevlig midsommar allihopa! Ta hand om er!

Så himla ledsen!

Mår skit just nu. Känns inte alls bra. Önskar att jag hade någon att prata med. Är på jobbet men har svårt att koncentrera mig, gråter nog mest. Försöker bita ihop och jobba på.

Ledsen som fan!

Middag med kollegorna!

Igår kväll var det middag hos en av mina sekreterarkollegor. Det var riktigt trevligt. Sov över där. Det var väldigt fint hos henne! Är så glad över mitt jobb. Idag slet vi som djur, mycket bra jobbat av oss alla!



Idag blir det en hemmakväll med musik och godis!

Trevlig helg!

365 DAGAR, 12 MÅNADER, 1 ÅR

 

 

1 år. 1 helt år. 365 dagar. Kommer så väl ihåg den här dagen för 365 dagar sedan. Dina ord i telefonen: Ja, jag vill göra slut! Du jobbade kväll. Det var varmt den dagen.

 

De första timmarna kommer jag väl ihåg. Hur jag i ilska packade ihop dina saker och kom med dem till ditt jobb. Där stod du i dina fina byggisbyxor och t-shirt. Hängslen hade du också.

 

Tårarna mina bara rann där på parkeringen. Det kändes som att du tog det hela med ro. Jag var arg och ledsen. Allt kändes så overkligt.

 

Chocken kom senare. Det totala mörkret. Rullgardinen som drogs ner. När allt blev svart. När jag slutade äta. Tog lugnande och sov och sov och sov. Sommaren pågick utanför mitt fönster, jag hörde livet utanför men för mig var livet slut. Minnena från förra sommaren är tunga och stundtals borta. Sov och jobbade. Förstår inte idag hur jag tog mig till jobbet, ens klädde på mig. Det värkte i hela min kropp. Sov lite till. Grät och hade ont i magen. Konstant ledsen och förstörd. Bönade och bad. Kom tillbaka. Älskar dig. Kommer så väl ihåg dina ord i telefonen: Men fatta, det är slut! Fan vad ont det gjorde. Förstod det inte då, ville inte förstå. Vägrade, du var min stora kärlek. Inte skulle väl du försvinna? Att du slutat älska mig kunde jag inte förstå. Kände mig lurad. Om du ändå sagt till ordentligt innan. Hur kunde du, NU när jag gjort ALLT jag kunnat?

 

Du gjorde ditt val, kände mig så ensam och liten. Det kändes som att du tog allt ifrån mig. Viljan att leva, skrattet, framtiden. Orken, styrkan att finnas till. Kärleken fanns dock kvar i mitt hjärta men fan så ont det gjorde.

 

Att vi skulle gå skilda vägar fanns inte i min värld. Aldrig. Det var du och jag. Du var mitt liv, mitt allt. Jag vet att jag inte jämt var den bästa men jag vet att du älskade mig och jag älskade dig. Vi hade mycket kul ihop.

 

Tanken på att du var borta skrämde mig så mycket. Aldrig få ligga i din famn. Aldrig få hålla din hand. Aldrig mer känna dina läppar mot mina. Aldrig höra dig säga att du älskar mig. Aldrig mer få höra dig skratta, se dig le. Göra dig glad. Aldrig mer ligga vid din sida. Aldrig mer älska med dig. ALDRIG mer någonting med dig!

 

Tårarna rinner nu. Idag känns det annorlunda. Har accepterat och gått vidare. Trodde aldrig att jag skulle vara här idag. Känner mig stark men det har varit ett helvete. Ett evigt mörker. Har varit så arg. Så ledsen. Så sårad. Så ensam. Så sviken, besviken. Totalt förstörd. Ett vrak.

 

Idag är vi vänner. Det känns härligt att ha dig som vän. Att du ändå finns där. Att jag fortfarande får höra din röst. Älskar dig fortfarande men på ett helt annat sätt. Du är fin och jag är tacksam över att du är min vän! Får ju fortfarande höra ditt skratt, du får mig att skratta.

 

För 365 dagar sedan var det mörker som rådde i min värld, idag skiner solen återigen! Livet går vidare fastän jag aldrig trodde det för ett år sedan.

 

Tacksam över att jag tagit mig igenom denna otroligt svåra tid!

Stolt över mig själv!

Idag bestämde jag mig. Nu får det räcka. Skrev till dig att jag inte vill ha med dig och göra just nu. Du gör mig bara ledsen och arg. Exakt så skrev jag. Tänker inte bli behandlad hur som helst. Det var skönt att säga ifrån. Jag är värd bättre än så, mycket bättre än så! Det är så härligt att inse det, vill inte bara nöja mig.

K var här nyss, senast för några dagar sedan. Fasen så han jävlas, men på ett roligt sätt. Man har alltid kul när han är här. Riktigt roligt. Hans långa hår är så snyggt!

Känner mig på topp just nu. Som jag sa till K: Idag är jag: Sky is the limit-Anna!

Livet ser inte alls ut som jag tänkt men livet är härligt. Snart är man rik också! Sommaren är här för fullt och jag är med!

Närmar mig -20 kg! Knappt 1 kg kvar! Inom loppet av 2 dagar är det 4 st personer, oberoende av varandra, som sagt att de sett att jag gått ner i vikt! KUL att det syns!

NU sängen! Dröm sött allihopa!

På torsdag (eller i morgon kväll) kommer ett inlägg, ett mycket personligt inlägg!

Ha det bra tills dess!

Nu ska jag drömma och längta till stranden nedanför! Drygt 7 veckor kvar!


Tankar om livet!

Igår var min bästaste tjejkompis här för fika. Vi satt och pratade i timmar. Hon är så härlig. Efter att hon gått fick jag följande sms:

Jag är så stolt över dig, du är så ärlig och duktig och stark kvinna. Kram

Blev så glad.

Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Kärlek. Sorg. Självkänsla. Modet att stå upp för sig själv. Livet nu och då. Förhållanden. Ensamhet.

Vi skrattade och stundtals hade vi tårar i ögonen när vi kom in på de allvarligaste sakerna.

Är glad över att hon kom hit! Fick lite nya insikter och tankar.

KRAM

BAD BOYS!

Varför alla dessa farliga killar? Vad är det jag tycker om hos dom? Och hur farliga är de egentligen?

Ta K t ex, hur farlig är han på en skala? Han är tuff, han är as-cool. Lite svår. Rockig. Rockig är farligt! : ) Det som känns skönt är att jag inte riktigt känner honom. Det gör honom lite mystisk. Vill inte ens veta alls. Det jag hittills vet tycker jag om.

T då?! Är han farlig? Jo, det är han nog. Han är nog inte alls bra för mig egentligen. Men just därför, det är nog därför jag vill vara med honom. Eller vill jag det fortfarande? Vet ej. Hans bakgrund är inte den bästa, dömer inte honom men han är inte guds bästa barn. Den T jag kände för 10 år sedan var farlig. Den T jag känner idag är nog tyvärr precis samma person.

F, härliga F! I min värld är han smått farlig, varit i Bosnien. Tuff men ändå rädd. Hans blick kan ibland vara så förbannat cool och skrämmande men ändå häftig. När jag blundar kan jag se den där intensiva blicken som gör mig galen. F:s sätt att prata, skoja och skratta gör honom otroligt häftig och unik.

Alla dessa tre har något jag inte kan vara utan. Mår bra men känner mig smått förvirrad. Känslorna går upp och ner. Vet ej riktigt hur jag ska handskas med allt!

Så nu lyssnar jag på låten nedan och bara njuter! BAD BOYS! Me like!

Dessa morgnar, dessa kvällar!

Har lärt mig uppskatta tidiga morgnar och sena kvällar. Tycker att det är helt underbart. På morgonen ligger allting framför oss. På kvällen summerar man dagen, funderar och laddar om inför nästa dag!



Tagen igår kväll när jag satt och njöt på balkongen.



Tagen i tisdags då jag hälsade på en kär vän!



Och till sist, bilden från igår morse.

Livet rullar på. Idag har jag städat och tvättat men även hunnit med balkongen.

Strax besök!

KRAM på er alla!

SOMMAR, SOMMAR!

Riktigt varmt idag igen! Så härligt! Jobbat igen! Det går bra nu, som Petter säger!

Hunnit sitta på balkongen en stund också!



I lördags var det lite fest.



Så här fint är det i min stad!

Fick höra en del trevliga saker på festen som gjorde mig väldigt glad!



Igår blev det jordgubbar och glass på balkongen, det är sommar det!

Livet går upp och ner. Igår väldigt upp idag lite ner men känns helt ok.

Säger bara en sak: underskatta inte mig, jag är smart! : )

TURKIET!

Sitter på balkongen, fortfarande, och längtar till härliga TURKIET!

Lyssnar på denna låt och njuter!



RIKTIGT härlig låt! Djungelmusik som en annan säger! : )

The moment I met you!

Dagen spenderas på balkongen igen. Tänker på dej och saknar. Saknar men vet inte om jag vågar. Vet ej vad jag ska tro längre. Vi får se. Hoppas. Vill bara inte bli sårad.





Har tyvärr en känsla av att det kommer att skita sig totalt, är rädd för det! Antingen chansar jag eller så låter jag helt enkelt bli. Komplicerat det här! Men fan så härligt stundtals!

SOMMAR!

Vilken härlig dag det är. Det är så vackert ute nu!! Varmt är det också, cirka +25. Me like!





Den här vägen betyder så mycket för mig. När jag går här känner jag mig oftast tacksam över mitt liv.



Vet för övrigt inte om jag ska skratta eller gråta. Nu är det upp till en annan att avgöra hur det ska se ut. Väntar och ser!



När jag ser ut mot bron (jo, det finns en järnvägsbro långt bort i horisonten) får jag en känsla av att allt är möjligt, där ute börjar evigheten!

Förändringarnas tid är här! Mycket kärlek till er alla!

Dessa morgnar!

Älskar morgnar. Känslan av möjligheternas tid. Tysthet. Allt ligger framför en. Allting kan hända. Denna bild tog jag i morse i väntan på bussen. Man blir så himla glad!



Tidiga morgnar är de bästa!

I hamn alldeles snart!

Jobbade idag igen. Mycket jobb nu. Men det bästa är att snart är alla pengarna intjänade! Inte alls mycket kvar. Om 2 månader bär det iväg! Är så glad över det!



SNART, SNART, ligger man här och känner den underbara solen och när det blir för varmt så slänger man sig i havet och känner sig riktigt lycklig! Det är verkligen en fantastisk känsla!

Nu ledig i några dagar. Behöver lite avkoppling!

PS! Saknar DEJ! Mycket! Mycket!

Galnalillaflickan

33-årig tjej, mamma till pojke född november 2012, sambo. Glad, snäll och rolig! Här kan ni läsa om mitt liv!

RSS 2.0