Känslor!

Att känna på riktigt. Att skratta. Att gråta och känna sorg. Att bli arg. Allt på riktigt känns härligt! Ibland blir det dock lite tungt. De senaste dagarna har jag kännt en märklig känsla. En känsla av orättvisa. Har svårt att förstå. Varför blev jag kvar? Var min tid inte ute? Tydligen inte men kan inte förstå....

Himlen

Du och jag. Jag och du. Vi. Min älskling. Och jag är din. Drunknar i dina ögon. Din famn håller mig varm. Ditt leende får mig att vara glad. Jag tror inte du förstår hur mycket din kärlek betyder för mig! Hur Lycklig du gör mig. Du är verkligen underbar! Helt fantastisk. Så fin, både utanpå och inuti! Du får mitt hjärta att le! Tusen tack för att du finns S!

2 mån

Idag är det 8 veckor sedan vi träffades! Dagen då det underbara började. Du är så jäkla fin! Lycklig!

Kär!!

Händer inte så mycket!

Har inte skrivit på ett tag märker jag. Saknat mig?
Helgen har varit varm och mysig. Var till älsklingens föräldrar för andra gången. De är trevliga. Satt i solen med hans mamma. Mysigt. Hon är rolig.
Har inte sovit så gott i natt så idag är jag trött. Hoppas jag blir piggare under dagen.
Snart är det påsk, längtar!!!!
Ta hand om varandra idag, i morgon kan det vara försent!

Kärleken är underbar!

På väg till jobbet. Du har jobbat natt. Du var helt underbar igår kväll. Jag var på riktigt dåligt humör på dagen men det blev bättre när vi träffades.

Du bär mig till sängen och när vi väl ligger där säger du att du saknat mig! Jag är så glad. Du tittar på klockan och vi inser att du måste åka till jobbet. Du säger att du hellre skulle vilja vara kvar hos mig!

Är så glad över att du finns! Du ger mig så mycket. När du går saknar jag dig men det är inte som förr innan jag träffade dig. Vetskapen om att vi ses snart igen gör mig varm i hjärtat!

Tacksam!

Nu går de ut igen, de ledsna patienterna. De som fått beskedet om att ingenting mer finns att göra. Tårarna rinner på kvinnan, mannen tröstar. Kan inte låta bli att tänka på vad de ska göra i helgen. Vad ska de hitta på när de kommer hem? Lägga sig i sängen och gråta? Vad säger de till varandra?

Blir ledsen när jag skriver detta men ändå otroligt tacksam över att jag är frisk och har mina nära och kära.

Livet är inte lätt, men tur är väl det? Livet just nu är fint och underbart!

Ta vara på dagen, i morgon kan det vara försent! TACKSAM över att få finnas till och älska och vara älskad!

Vad fan!!!

Så less!! På mig själv. Varför denna onödiga osäkerhet?! Varför tvivlar jag jämt?! Jag är bra! Jag är jävligt bra!!!! Men varför kan jag då inte tro på det? Fan, vill bara gråta!!!!!

Nu är det allvar!

Igår kom frågan. Vill du träffa mina föräldrar i helgen? Då är det ju allvar på något sätt. :)

Jag sa ja! :) men är nervös. :)

Igen!

Du gör mig glad om och om igen! När du lyfter upp mig i din famn och ser mig i ögonen och säger att jag är fin.
När du håller om mig bakifrån och pussar mig i nacken.
När du diskar för att jag har ont. När du skriver fina saker till mig. När du säger att du vill vara med mig även om 3 månader. När du säger att du tycker att det är skönt att ha träffat mig. När du ler och tittar på mig med dina underbara ögon.

Soffan

När vi ligger där i soffan är jag i himlen och önskar vi kunde stoppa tiden! Du är helt fantastiskt underbar! Blir så glad när du säger att när jag är med en tjej så är hon den enda! Och vet du, jag tror dej! Lycklig!!!

Underbart!

Idag skiner solen. Man kan ana våren! Så härligt! Inte bara det som är härligt, du är också härlig! Underbar. Din blick gör mig tokig. Du gör mig lycklig och glad. Kan man vara så här lycklig?

Galnalillaflickan

33-årig tjej, mamma till pojke född november 2012, sambo. Glad, snäll och rolig! Här kan ni läsa om mitt liv!

RSS 2.0