Han kom till slut!

121125 kl 7.59 kom han. Vår son. Efter många timmars slit och mycket förtvivlan. Frisk och fin. Många känslor nu. Gråt och lycka! Är så lycklig nu. Äntligen kom han! Har varit så rädd att det skulle ha varit något fel på honom. Kan knappt förstå att han är våran! Vi älskar dig! Många älskar dig!

42 timmar sen!

Det är natt igen. Värkarna tilltar. Nu nästan var femte minut. Ont gör det stundtals. Vill bara åka in nu. Försökt sova en stund.

I morgon 121124 har vi vår son!

16 timmar sedan!

Vattnet gick för 16 timmar sedan. Kontrollen gick bra, det var vattnet som gått. Vi fick åka hem. Handlade på vägen hem och sen 2 timmars vila. Läst i soffan, haft fikabesök och ätit.

Värkarna är små men kommer oftare nu, var 30 minut typ.

Om inget hänt innan lördag så blir det igångsättning.

Nu Alvedon och sängen. Är fortfarande ganska lugn.

I morgon kanske vi har en bebis!

Nu!

Lite av vattnet gick för 2,5 timme sedan. Kontroll på förlossningen strax, ska ringa 8.00. Känner inte av något. Är inte så orolig som jag trodde jag skulle vara men det kommer väl senare antar jag.

Älsklingen är också vaken och lite nervös. Väskan står i hallen. Vädret är småregnigt. Är jag beredd? Tror inte det!

Ibland!

Ibland. Som nu. Precis nu. Då vill jag iväg. Ensam. Tänka. Vara ledsen för att komma tillbaka och le. Bara vara. Vara ledsen. Gråta. Tänka på det som varit, det som inte blev som jag tänkt. Sakna. Tänka mig tillbaka. Vara sårad och rädd. Vara livrädd.

Det finns så mycket jag vill berätta.
Så mycket som förklarar hur allt blev som det blev men när jag börjar så kommer det inga ord!

Är så glad!

Tänker tillbaka. På hur mitt liv såg ut innan jag träffade dig. Året innan. På alla puckon jag träffat. När jag trodde att det var kärlek. Tänkte att jag nog får nöja mig, nöja mig med det som bjuds. Ändå fanns osäkerheten där, det här är inte kärlek.

Blir rädd när jag inser att jag nästan nöjde mig. Hur hade livet sett ut då?

Är glad att jag väntade på den rätta för jag har verkligen träffat honom nu! Du min älskling gör mig så lycklig på alla sätt! Du är fantastisk, du är du och därför älskar jag dig!

Erkänna!

Måste erkänna en sak. Kännt mig förvirrad de senaste dagarna. Irriterad och osäker. Kanske är det tröttheten och min oförmåga att röra mig ordentligt som gjort det. Kanske är det oron inför förlossningen. Vet inte men det har inte kännt så bra. Har tvivlat på mig och oss. Älskat men inte varit kär och galen.

Idag är dock känslorna tillbaka och jag saknar dig som tusan. Du var underbar i morse. Helt fantastisk. Älskar dig av hela mitt hjärta. Är kär och längtar till din famn och kommer aldrig släppa taget!

Tjuvstart

Idag har julen kommit till oss. Pepparkakor och skumtomtar. Känns lite tidigt faktiskt!

Annars ser dagarna likadana ut. Sover hyfsat förutom de stunder jag vaknar av sura uppstötningar eller illamåendet man spyr av.

Allt är klart här hemma, bara lillen som saknas. Magen är i vägen för det mesta, andningen påverkad. Ska inte klaga ändå.

Väntar på dej!

Väntar på lilla dig. Längtar och få se dig. Hur ser du ut? Som jag? Som pappa din? Hoppas du vill komma snart. Vi väntar på dig! Och sängen nedanför väntar!

Feber

Feber sen i förrgår kväll. Seg, trött, ont i kroppen. Ingen bebis i sikte.

Tiden går sakta. Gör inte så mycket. Kanske ner på stan en sväng. Känner mig rastlös. Uttråkad. Jaja, det blir bättre.

Ta hand om varandra!

Inte än!

Fortfarande dessa ilningar i ryggen. Som en brännande känsla som kommer då och då. Kanske på gång men inte riktigt än! Känner mig smått rädd, kanske livrädd till och med? Men lugnar mig och tänker på att det kommer gå bra! Hoppas han vill komma ut snart!

Kan det vara på gång?

Vaknade i morse och var så trött. Blev lite tv och frukost. Höll på att somna. La mig kl 13 och sov till 16. Molvärk i ryggen och spänd mage. Mådde illa som tusan igår kväll. Nu i sängen igen. Tagit en Alvedon. Kanske på gång?

Kryssning!

För nio månader sedan hade jag ingen aning om att livet skulle bli så här fint. Så här kärleksfullt och mysigt!

Igår pratade vi om kryssningen vi träffades på. Gud vad du var underbar redan då! Tänker tillbaka på den resan med värme.

Älskar dig! Min blivande man!

Mys!

Idag lite mer fix! Sov dock som en stock i natt, var visst trött! Igår hade vi mysmiddag.

Galnalillaflickan

33-årig tjej, mamma till pojke född november 2012, sambo. Glad, snäll och rolig! Här kan ni läsa om mitt liv!

RSS 2.0