1 mån

Igår var det en månad sedan jag träffade min älskling! Gårdagen var underbar igen! Smälter när du säger: du är mitt allt! Skulle aldrig byta bort dig mot någon annan!

Min älskling

Söndag. Deppig. Ledsen. Smärtan i hjärtat lindras av att du finns där. Att jag får ligga i din famn. Att du inte försvinner. Att du säger att jag är fin och underbar!! Gud så jag tycker om dej!! Du är underbar!

Takida Svensson

Ending is love. Have no fear. You learn. Fullkomligt älskar Takida! Eller Takida Svensson som de heter i min värld!

I WILL LOVE AGAIN!

Lovade mig själv detta förra året. Att jag skulle våga älska igen, trots allt. Det har inte varit så lätt. Blev otroligt sårad och ledsen när det tog slut med F. Han var min stora kärlek. Mitt allt. Precis allt. Det är tack vare honom jag är här idag. Stort jobb har jag dock gjort själv det senaste 1,5 året men han fanns där när jag mådde som sämst en period i mitt liv. Är ännu idag tacksam för det han gjort för mig. Han är fortfarande viktig. Idag vågar jag hoppas på framtiden. Framtiden ter sig väldigt ljus. Vågar älska och har hittat en underbar kille som betyder otroligt mycket för mig. Vissa stunder blir jag förvirrad och undrar om allt verkligen är sant. Det är sant. Jag drömmer inte. Är så lycklig och glad. Han är den första och sista jag tänker på om dagarna. Han får mig att skratta och känna mig omtyckt. Han är snäll och otroligt gullig. Fin. Varm. Rolig. Omtänksam. Vägen hit har kantats av både sorg och glädje. Träffat många nya människor, umgåtts med gamla bekanta. En del finns kvar, andra inte. Saknar vissa, andra kan jag vara utan. Den viktigaste personen finns hos mig, i mitt hjärta! S, du är helt underbar! <3

Welcome to my sunny day!

Mulet ute men solen skiner i min värld i alla fall. Det känns som himla bra med älsklingen. Han är så underbar mot mig, på alla vis. Gullig och rar! Finaste på denna jord. Vi var på bio igår och såg Hamilton. Riktigt bra film. Persbrant såg ju inte helt fel ut! Men min älskling är snyggare! Fan vad han är snygg! Är så lycklig nu! GLAD! GLAD!

Du är fin!

Du är så fin! På alla sätt. Finner inga ord som beskriver min lycka när vi står där i ditt kök och lagar mat. Tillsammans. Du smyger dig upp bakom mig, pussar mig i nacken. Håller om mig. Maten blir god, mycket god förresten!

Tiden går sakta när vi inte är tillsammans!

Fantastiskt!

Tisdagen var helt underbar! Du
Är underbar! Kan knappt fatta att det här är sant! Sover så lite men det gör inget för verkligheten är underbarare än drömmarna. När vi ligger där och kramas så är känslan så stark, finner inte några ord som beskriver min lycka just nu!

Smälter när du säger: tycker ju om hela dig!

Vad allt förändras!

Sitter här och funderar på hur livet förändrats på bara några veckor. Är så otroligt glad över att ha träffat dej S! Du är helt underbart gullig och rar. Det märks verkligen att du tycker om mig lika mycket som jag tycker om dig. Hör din röst när du viskar att jag är underbar. Kan se ditt leende när jag blundar. Framtiden är mycket ljus just nu! <3

Älskling!

Vi ligger där i sängen hos mig och du ler. Du är så varm och mysig. Helt plötsligt skiner solen på oss och jag är i himlen. Du är underbar säger jag, då ler du ännu mer och säger: nej, det är du som är underbar!

På kvällen är du åter hos mig. Du är så snäll. Du viskar: jag tycker om dig mer och mer. Vi ligger där och håller om varandra och jag är varm och lycklig. Säger att du gör mig glad. Det gör dig glad att höra det säger du.

Du väcker mig med orden: Gud så fin du är!

Puss min älskling!

Nu är vi!

Berättade för dig igår att jag är kär i dig. Då sa du att du trodde att du var det i mig med! Sekunden efter kallar du mig älskling! Inte hört de orden på evigheters evigheter!

Mycket lycklig idag!

Kär!

Sitter här på tåget till jobbet. Så glad. Sov hos dig i natt. Du är helt underbar. Blev dock osäker igår, tänkte att du inte vill ses mer. Då log du mot mig, tittade på mig med dina fina ögon och sa: klart vi ses igen!

Du är så mysig! Kär! Det är så härligt. Länge sedan jag var så här glad!

Längtar!

Längtar till ikväll då jag får träffa dig igen. När jag blundar kan jag se dina underbara bruna ögon och ditt leende. Tiden går så sakta nu!

LYCKLIG!

Sitter här och ler! Vill skrika ut till alla hur lycklig jag är. KÄR! Och det är besvarat av världens underbaraste!
Han är så fin, så fin. Tror att någon ska väcka mig snart och säga att det bara är en dröm. Men det är inte bara en dröm. Är så himla glad! Riktigt jävla glad!
Smälter när han säger att han är glad över att ha träffat mig, att jag är fin. Underbar. När jag pussar på honom och han säger, en till och ger mig 10 till!
I himlen när han håller om mig, pussar mig i nacken. När jag tittar honom i ögonen och han ler!
HAPPY!

Tomt nu!

Du har precis gått. Saknar dej redan. Vi ligger där i soffan och kramas och du är bara för underbar. Du håller min hand och håller om mig så jag blir varm. Du säger att du är glad över att ha träffat mig. Jag är lycklig! Hade glömt bort hur det känns med riktig närhet och riktigt mys! Längtar till ikväll!

Galnalillaflickan

33-årig tjej, mamma till pojke född november 2012, sambo. Glad, snäll och rolig! Här kan ni läsa om mitt liv!

RSS 2.0