Gör mig inte besviken denna gång!

Det blev inget i helgen. Du var tvungen att jobba. Du ringde dock idag. Undrade vad jag hade för planer för den kommande helgen. Inga. Du frågade om du fick komma hit på fredag och stanna hela helgen! Är så glad men vågar inte hoppas alltför mycket!!! Ler nu, på fredag kanske jag gråter. Hoppas, hoppas!!! Tycker ju så mycket om dej!

Advent

Haft en väldigt mysig adventshelg!

Julen är på ingång!

Igår började jag plocka fram lite julsaker. Har inte ställt fram dem men tvättade lite gardiner och strök dem. Till helgen är det äntligen dags. I år känns det bättre än förra året! Den julen blir förhoppningsvis fin!

RÄDD

Delade känslor. Glad. Mycket glad. Men rädd. Livrädd.
Varför skulle det fungera den här gången? Du skulle förklara på lördag. Men du är säker på oss. Jag är också så pass säker så att jag kan säga att jag vill vara med dig.

Du gjorde mig väldigt glad på försommaren. Men sen försvann du. Då var jag ledsen och också arg. Kände mig dum som trodde på dig. Nu är du alltså tillbaka. Och vill vara med mig.

Är som sagt rädd att du ska försvinna igen och jag kommer att sitta här ledsen igen. Men vad fan, visst måste man chansa här i livet? Bestämmer mig för att vara modig och se vad detta leder till.

Kan säga att jag längtar som tusan till lördag!

Denna text snurrar i mitt huvud just nu!

Where we go I don't care no. It's right now and we're right here oh. Under the streetlights, standing face to face. I'm loosing sense of time and space. Don't want to move why can't I stay cause the chemistry is of he chain. I'm looked in a box only you and me. Wish I could throw away the key.

I know this moment will be over, tomorrow comes when we are sober. Will we feel the same or let it be. Will you be there? The night is almost getting over and I don't want us to turn colder. I want to wake up with you next to me. Will you be there?

On our way, I can't believe that I'm kissing you. You touching me and I can't imagine to be somewhere else. I'm all in with no regrets. Soo here we are but still I can't let go of the thought of loosing you no. I wonder if we going to stay this way. Will you remember what you promised me oh?

I know this moment will be over, tomorrow comes when we are sober. Will we feel the same or let it be. Will you be there? The night is almost getting over and I don't want us to turn colder. I want to wake up with you next to me. Will you be there? The night is almost getting over and I don't want us to turn colder. I want to wake up with you next to me. Will you be there?

Plötsligt händer det!

Förstår ingenting! Absolut ingenting! Efter flera månaders tystnad så hör du av dig. Säger att du saknar mig och tänker på mig. Det är klart jag blir glad men samtidigt ledsen. Du gjorde mig ledsen när du bara drog. Försvann utan någon förklaring. Fick en förklaring igår men vet inte vad jag ska tro.

Idag är det söndag och jag känner mig piggare än på länge. MYCKET jobb i veckan, LITE sömn. Sov över 12 timmar i natt, SKÖNT! Nu funderar jag på att börja titta på julsakerna! KUL!! Ta hand om varandra! Livet är häftigt, man vet ALDRIG vad som händer! Glad! Tacksam och lycklig över att återigen finnas här!

Småtrist!

Denna vecka har varit lite småtråkig tänkte jag skriva men när jag tänker efter så har den inte alls det. I måndags hände en helt sjuk sak, vi får se hur det utvecklas. Kul var det i alla fall. Åkt tillsammans med J alla morgnar förutom tisdag. Har varit trevligt även om det inte är riktigt lika trevligt längre. Vet ej vad som hänt men det känns annorlunda. Nu har jag extrem träningsvärk i min axel men det gör inte lika ont som det gjorde innan massagen jag fick. Härligt med vänner som ställer upp! Ha en trevlig helg! KRAM

Ångest!

Vissa säger att jag gör det här för att dämpa min ångest. Men har ju ingen ångest, är den dämpad för att jag gör så här?! Igår morse bestämde jag mig för att börja ett nytt liv. Hade planen klar för mig. Den sket sig totalt efter bara en timme. Hi hi! Ännu mer gick den i kras på kvällen. Men oroar er inte, jag må göra tokiga saker men jag mår bra! Jag lovar! Tråkigt nog finns det några stycken som är riktigt oroliga för mig men snälla, var inte det. Jag har nog aldrig mått så här bra som jag gör nu! Precis NU, det kan ändras under dagen men JUST NU i denna sekund mår jag otroligt bra! KRAM KRAM

Mörker!

Börjar med en tanke som jag fick nyss på min långpromenad i mörkret. När du vågar dig ut i mörkret så blir det även lättare i ljuset. Menar att när du utmanar dig själv och vågar göra saker som skrämmer dig så blir livet lättare. När det känns tungt, försök se det som faktiskt är bra. Gårdagen spenderades på arbetet. Något sliten efter det. Hunnit gå ut också. Har varit rätt trevligt. I fredags träffade jag på en riktigt skum kille. Verkade för bra för att vara sann. Så här i efterhand ser jag något klarare på situationen. Den senaste tiden har jag träffat på väldigt många nya människor. Både bra och dåliga. Det är intressant med kontakter, man lär sig något från alla. Oftast lär mig sig något om sig själv. Saker jag kommit på om mig själv: Jag är bra. Vill människor väl. Mår mycket bättre nu än förut. Är stark. Står upp för mig själv. Är oftast glad men tillåter mig vara ledsen också. Ett tips till er: Gilla mig om ni vill. Gör ni det inte så är det erat problem, inte mitt! Ta hand om varandra! KRAM

Helt övertygad!

Änglar finns. De syns inte men är helt övertygad om att de finns. De håller min hand när tårarna inte vill ta slut. När livet gör för ont. När minnena kommer tillbaka. De tröstar och verkar i tysthet. De visar mig vägen när det blir för mörkt för mina ögon att se. De är mina öron när jag inte hör. Mina ledsagare när jag går vilse. De dämpar min oro och ängslan. Den som finns där mer och mer sällan. De får mig att skratta när själen vill något annat. De finns där ute. De är många och alla vill de väl. Jag lovar, titta noga nästa gång. Då kan även du se en ängel!

Jag vann!

Mötet i måndags slutade väl! Vi vann! Fick så mycket beröm efteråt! Jag är glad att jag stod upp för mig själv! Jag är bra! Mycket bra!

Mår inte så bra!

Vet inte riktigt vad jag känner just nu. Ledsen. Uppgiven. Trött. Glad? Förvirrad.

En sak vet jag i alla fall: glad över att du småsover mitt emot mig! Du är fin!

Idag gäller det!

Idag är det möte på jobbet. Känner mig nervös. Möte om att bl a jag mobbar. Känns otroligt kränkande att bli ansedd som en mobbare. Jag är INTE det! Hoppas dagen slutar väl! Helgen har varit ganska rolig. Den slutade dock inte som jag önskat! Träffade dig i lördags igen. Du är så fin. Men lite svår, i lördags i alla fall. Du ringde dock igår. Saknar, saknar. Hade egentligen tänkt åka tidigt till jobbet men saknaden är för stor så jag åker till jobbet med dig. Vilka konstiga saker det hände i lördags. Trodde inte att det var så. Men tydligen. Glad! Ha en bra dag! KRAM

Saknar

Saknar, saknar och saknar!

Storstädning!

Så här fint blev det! Glad!

Änglarna är tillbaka!

Jag!

Apropå inlägget innan. Saker som dessa får en att fundera. Hur är jag mot de omkring mig? Hur beter jag mig? Är jag en bra person?

Idag kan jag stå upp för mig själv och säga att ja, jag är en bra person! En rättvis och fin människa med många goda egenskaper!

Behandla mig väl och du får mer tillbaka! De som förtjänar respekt får respekt!

Mobbare

Jag är en mobbare. En elak person. Enligt en kollega i alla fall. En liten sak har blivit så himla stor. Jag sa till min kollega att om hon har synpunkter på mitt sätt att arbeta så får hon ta det med mig och inte någon annan. Då blev hon rasande på mig och kallade mig för saker. Sen höjde jag rösten. Nu är helvetet löst!! Möte väntar på måndag!

Säger dock som Eminem: I am not afraid!

HELG!

Äntligen helg! Har massa planer inför helgen. Roliga planer. Har längtat hela veckan. Så nu är det bara att jobba på någon timme till innan det är dags för hemgång! Känner mig smått trött, blivit rätt så lite sömn i veckan. Men men, sova kan man göra sen. Saknar J!

Glad

Är så glad idag! Fick hjälp med TV:n i natt! Tack så mycket min bästaste vän! Du anar inte hur mycket det betyder för mig! Tusen tack!

Nu är jag på väg till jobbet! J småsover bredvid! Och doftar underbart som vanligt!

Snart är vi i Gamla stan! ;)

Fördomar!

Vi står där på perrongen igen. Du lutar dig mot bänken. Tittar på mig. Ber mig komma fram till dig. Du drar mig intill dig och ger mig en puss. Himlen nästa!

Känner mig glad över att jag träffat dig. Är dock bara så otroligt less på alla tråkiga kommentarer. Alla fördomar människor har. Jaha, han pratar arabiska. Har han verkligen jobb? Hur länge har han varit i Sverige egentligen? Han ser ju ut som en riktig utlänning! Tänk om han rövar bort dig?! Var försiktig. Bla bla bla!!!

JA, han ser ju inte svensk ut, han har jobb. Kan inte jättebra svenska men jag förstår honom. VARFÖR skulle han röva bort mig? Och det där med att vara försiktig, det ska man ju alltid vara oavsett ursprung.

Kan man inte bara vara glad för min skull?! Är så trött på att behöva försvara mig hela tiden, jag är inte dum i huvudet bara för att jag umgås med en icke svensk!

Men tyvärr för feg för att säga något, för feg för att stå för min åsikt. Ledsen för det!

Galnalillaflickan

33-årig tjej, mamma till pojke född november 2012, sambo. Glad, snäll och rolig! Här kan ni läsa om mitt liv!

RSS 2.0